Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-29@15:08:48 GMT

دستورالعمل باشگاه؛ از نام پرسپولیس استفاده نکنید

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۸۷۹۵

دستورالعمل باشگاه؛ از نام پرسپولیس استفاده نکنید

باشگاه پرسپولیس طی اطلاعیه ای خطاب به فعالان رسانه‌ای و فضای مجازی از آنها خواست نسبت به استفاده از برند نام این باشگاه بدون دریافت مجوز خودداری کنند.

به گزارش "ورزش سه"، فعالان حوزه رسانه‌ای در عرصه‌های مختلف چون جراید، سایت‌های خبری، شبکه‌های اجتماعی و... با نام «پرسپولیس»، باید نسبت به دریافت مجوز بهره‌برداری از این نام که بر اساس ثبت شرکت‌ها و ثبت علایم تجاری به صورت انحصاری در اختیار این باشگاه است، اقدام نمایند یا نسبت به تغییر نام مبادرت ورزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این اطلاعیه آمده است: 


باشگاه پرسپولیس همواره به هواداران خود می‌بالد. بی‌تردید، پرطرفداران‌ترین تیم، پر مخاطب‌ترین نیز به حساب می‌آید. همین مساله باعث ظهور و حضور رسانه‌های رسمی و غیر رسمی هواداری در عرصه مطبوعاتی و دیجیتال، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی شده است.

 

این باشگاه ضمن ارزش نهادن به فعالیت روزنامه‌ها، سایت‌ها، کانال‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی که در قامت هواداری و حمایت از تیم محبوب خود فعالیت می‌کنند، اعلام و تاکید می‌نماید؛ غیر از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کانال رسمی باشگاه پرسپولیس در تلگرام، صفحات اختصاصی خود در توییتر و اینستاگرام و اپلیکیشن رسمی باشگاه پرسپولیس، هیچ ارگان رسانه‌ای رسمی دیگری در قالب جراید، سایت‌های خبری، کانال‌های تلگرامی، توییتر و اینستاگرام ندارد.

 

بر همین اساس، همان گونه که در سنوات گذشته در قالب اطلاعیه‌ها و بیانیه‌ها اعلام شده بود، فعالیت رسانه‌ای مکتوب، دیجیتال و صوتی و تصویری یا هر عنوان دیگری تحت نام‌گذاری «پرسپولیس» فقط با دریافت مجوز رسمی از سوی شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس، امکانپذیر است و در غیر این صورت، گذر از حقوق قانونی این باشگاه خواهد بود.

 

بر این اساس، باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در راستای صیانت از حقوق مادی و معنوی این باشگاه و ساماندهی فضای رسانه‌ای حوزه پرسپولیس، اقدامات حقوقی و قانونی انجام خواهد داد.

 

ضروری است فعالان حوزه رسانه‌ای در عرصه‌های مختلف با نام «پرسپولیس»، نسبت به دریافت مجوز بهره‌برداری از این نام که بر اساس ثبت شرکت‌ها و ثبت علایم تجاری به صورت انحصاری در اختیار این باشگاه است، اقدام نمایند یا نسبت به تغییر نام مبادرت ورزند.

پرسپولیس تهران

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: پرسپولیس تهران باشگاه پرسپولیس دریافت مجوز رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۸۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا

دستورالعمل محدود شدن جمع آوری داده‌های کاربران توسط شرکت‌های فناوری و دادن قدرت بیشتر به کاربران برای جلوگیری از فروش اطلاعات شخصی شان یا امکان حذف آنها، موضوعی است که در ایران و از سوی مرکز ملی فضای مجازی آغاز شده و در سایر کشورها از جمله آمریکا هم برای تصویب در کنگره این کشور مطرح شده است.

به گزارش ایسنا، در سطح جهان، به منظور حفظ امنیت داده‌ های شخصی کاربران در وب سایت ‌ها یا سامانه ها و پلتفرمهای مجازی، راهکاری با نام کنترل جهانی حریم خصوصی ارایه شده است.

این راهکار در واقع یک استاندارد برای مرورگرهای وب و وب سایت ‌ها است که حریم خصوصی کاربران را حفظ کند. به عنوان مثال، یکی از استانداردهای در نظر گرفته شده، قانونی است که می تواند از فروش داده های کاربران توسط وب سایت‌ ها و مرورگرها به اشخاص ثالث، آن هم بدون رضایت و اطلاع کاربران جلوگیری کند.

دستور العمل اجرایی مرکز ملی فضای مجازی برای حفظ حریم خصوصی کاربران ایرانی

در این راستا سال گذشته مرکز ملی فضای مجازی هم دستورالعمل اجرایی حفاظت از حریم خصوصی کاربران و شیوه جمع آوری، پردازش و نگهداری اطلاعات کاربران را تصویب و به دستگاه‌های مختلف برای اجرا ابلاغ کرد. براساس این دستورالعمل سامانه‌ها و سکوهای فضای مجازی ملزم شدند تا  در برابر تهدیدات سایبری و مخاطرات نقض حفظ حریم خصوصی، کاربرانشان را ایمن کنند. همچنین سامانه‌ها و سکوهای فضای مجازی باید داده‌های کاربران را صرفاً در حد اقلام مورد نیاز و متناسب با اهداف صریح و مشخص جمع آوری کرده و اگر کاربران درخواستی مبنی بر حذف بدون قید و شرط تمام یا بخشی از داده های خود را داشتند، این امکان را فراهم کنند تا ضمن رعایت مفاد قانون آیین دادرسی کیفری، داده های مورد نظر حذف شوند.

حسین دلیریان - سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در همین زمینه خبر داده است که تا قبل از سال جدید، بخش هایی از این دستورالعمل که امکان اجرای سریعتر آن وجود داشت، توسط کسب و کارهای بخش خصوصی و سامانه‌های دولتی اجرا شده و بقیه مفاد دستورالعمل نیز در مسیر اجرا قرار داشته که برای تامین زیرساخت‌ها و ابعاد فنی آن، مهلت اجرای کامل به ۴ ماه پس از تاریخ ابلاغ تمدید شده است.

بازخوانی تجربه آمریکا در حفاظت از کاربران آمریکایی

آمریکا هم برای تصویب قانونی در این زمینه گام برداشته و به تازگی با موافقت نمایندگان کلیدی خود، آن را برای تصویب در کنگره مطرح کرده است.

نکته جالب توجه در قانون آمریکا این است که قانون گذاران این کشور بر این تاکید دارند که جمع آوری داده‌های کاربران توسط شرکت‌های فناوری باید محدود شده و به آمریکایی‌ها قدرت بیشتری برای جلوگیری از فروش اطلاعات شخصی شان یا امکان حذف آنها، داده شود. این دقیقا مشابه دستورالعملی است که مرکز ملی فضای مجازی پیشتر مصوب و ابلاغ کرده است.

از طرفی قانونگذاران آمریکایی این قانون دو حزبی را بهترین فرصت دانستند که در دهه‌های گذشته برای ایجاد استاندارد حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌ها مطرح شده و به افراد حق کنترل اطلاعات شخصی خود را می‌دهد که یک گام مثبت رو به جلو در آمریکا است.

گام رو به جلوی ایران

اما مرکز ملی فضای مجازی کشور در گامی جلوتر در کنار ایجاد امکان مدیریت داده های شخصی کاربران توسط خودشان و افزایش حفظ حریم خصوصی آنها توسط ارایه دهندگان خدمات، براین نکته نیز تاکید داشته که داده هایی که هویت کاربران براساس آنها شناسایی می شود، باید توسط سکوها و سامانه های ارایه دهنده خدمات به صورت رمزنگاری ذخیره شود. این بدان معناست که در صورت هک و نقض اطلاعات این داده ها در زمان انتشار امکان بازیابی و شناسایی نخواهند داشت.

در واقع دستورالعمل این مرکز، علاوه بر این که سپری محافظ در برابر مهاجمان برای کاهش خطر نقض حریم خصوصی مردم ایجاد کرده، ارایه دهندگان خدمات را موظف به توضیح چگونگی جمع آوری و استفاده از این داده ها و در نهایت رمز نگاری و ارتقای ایمنی داده های ذخیره شده نیز کرده است.

نکته عبرت آموز برای نخبگان ایرانی

البته باید دید که در نهایت پیش نویس ارایه شده در کنگره آمریکا با چه اصلاحات و مفادی مصوب و اجرایی خواهد شد، چرا که کنگره آمریکا قبلا هم درباره اقدامات حفاظتی حریم خصوصی در فضای آنلاین بحث داشته و درباره استفاده از داده ها توسط شبکه های اجتماعی اعلام نگرانی کرده است اما نمایندگان آن به اجماع و توافق در این حوزه دست نیافتند.

در حالی که در ایران هرگونه قانونگذاری درباره فضای مجازی با مخالفت برخی جریان ها روبه رو می شود اما توافق اولیه قانون گذاران آمریکایی در تصویب قانونی همانند دستورالعمل مرکز ملی فضای مجازی که در آن خواست کاربران در آن در کنار منافع ارایه دهندگان خدمات در نظر گرفته شده، دستاوردی بزرگی در آمریکا اعلام شده است و این یک نکته عبرت آموز برای نخبگان ایرانی باشد که تلاش کنند وفاق ملی در جهت ساماندهی فضای مجازی ایران ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • علت حذف بیانیه استقلال: فرار از جریمه میلیاردی!
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • داور فوتبال ایران: بله از باخت پرسپولیس خوشحال شدم | چرا نمی گذارید ما کری بخوانیم!
  • توضیح مدیر تراکتور در مورد کامنت جنجالی!
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • حمید درخشان: برای تمدید قرارداد اوسمار عجله نکنید
  • بیانیه تند باشگاه تراکتور؛ «مطالبه‌گری» را دستاویز پوشش ضعف‌هایتان نکنید!
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا